RING OSS - 08-124 202 76

Elektriker Stockholm

RING OSS - 08-124 202 76

Om oss

Vi hjälper både företag och privatperson som behöver elektriker i Stockholm.

Vi på Lennart Söderberg Elektriska AB hjälper dig med allt som har med el att göra. Vår bas ligger i Sundbyberg men våra elektriker utför uppdrag i hela Stockholm. Du kan kontakta våra elektriker i Stockholm för tjänster inom elinstallation, felsökning av elanläggning, renoveringar och mycket mer. 

Kontakta oss när du behöver elektriker i Stockholm.

Pålitlig och prisvärd elektriker i Stockholm

Våra elektriker i Stockholm hjälper kunder med både små och stora uppdrag. Med vår installationshjälp av behörig elektriker i Stockholm kan du känna dig trygg. Vi väljer ut elmaterial som är av högsta kvalitet och ser till att installationen blir precis som du tänkt dig. Får du problem med din tekniska utrustning utför vi elservice på de flesta installationer, från 1 000 volt till fiber, telefon och data. Som kunniga elektriker i Stockholm utför vi arbeten vid renoveringar och nyinstallationer åt industrin, privatpersoner, byggföretag samt försäkringsbolag. Ta hjälp av oss när du behöver felsöka elanläggningar, vi tar oss an både små som stora elinstallationer. Vi hyr även ut tillfälliga byggcentraler i samband med byggnation, event eller vid skador. För din säkerhet så samarbetar även med alla större försäkringsbolag.

Oavsett du är i behov av elinstallation eller reparation erbjuder vi professionella och pålitliga elektriker i Stockholm. Vi brinner för att kunna hjälpa våra kunder i alla lägen, och vi ser alltid till att leverera högsta kvalitet för att ni ska bli nöjda!

Behöriga elektriker i Stockholm 

Som elektriker i Stockholm arbetar vi alltid med fokus på kundens behov och förväntningar. Vi arbetar ständiga med att förbättra oss och vår verksamhet. Därför ser vi alltid till att våra elektriker i Stockholm har all relevant behörighet som krävs för att kunna utföra ett bra och säkert arbete. Vi är sedan 1976 medlemmar i Elektriska Installatörs Organisationens (EIO) och utför allt arbeten enligt deras ramar för ansvar och kontroll samt följer den uppsatta miljöplanen organisationen har. Förutom det har vi sedan många år tillbaka integrerat ID06 i vår organisation. 

Kontakta oss nästa gång du är i behov av elektriker i Stockholm!

                                         Vi är sedan 1976 medlemmar i Elektriska Installatörs Organisationens (EIO).                           Vi integrerat ID06 i vår organisation.