RING OSS - 08-124 202 76

Elektriker Stockholm

RING OSS - 08-124 202 76

Elinstallation

Våra elektriker i Stockholm har utfört arbeten i tunnlar.

Behöver du hjälp med en elinstallation i Stockholm? Vi har certifierade och kunniga elektriker i Stockholm som kan hjälpa våra kunder med alla former av elinstallationer och elservice. Allt från mindre felsökningar till installationer av nybyggda och renoverade fastigheter.

Kontakta våra elektriker i Stockholm och få en kostnadsfri offert!

Elektriker i Stockholm som utför alla former av elinstallationer

Vill du ha hjälp med att installera uttag, armaturer, byta ut elcentral eller kanske installera ny belysning med dimmer? Våra elektriker i Stockholm utför alla olika former av elinstallationer och kan hjälpa våra kunder med de flesta tjänster inom el och elinstallation.

Under våra verksamma år som elektriker i Stockholm har vi samlat på oss en stor mängd nöjda kunder. Vi tror på en tydlig kommunikation med dig som kund och under vårt arbete har vi alltid dina behov och önskemål i fokus. Vi tar oss an både små och stora uppdrag och har bland annat fått det stora förtroendet att utföra elarbete på Norra Länken i Stockholm. 

Elinstallation i Stockholm

Vi utför elservice på de flesta elektriska installationer och på elektrisk utrustning. Från 1 000 volt till tele, fiber och data. Med vår elinstallation kan du känna dig trygg som kund. Vi väljer i samråd med dig som kund ut elmaterial av hög kvalitet och vi ser till att uppfylla dina önskemål. Vi utför både elservice-arbeten och nyinstallationer åt industrin, byggföretag, försäkringsbolag och privatpersoner.

Ring eller maila oss så berättar vi mer om hur våra elektriker i Stockholm kan hjälpa dig med elinstallation både vid nyproduktion och renovering.

Som utvalda elektriker i Stockholm har utfört arbete på Norra Länken Stockholm.

Våra elektriker i Stockholm har vi fått förtroendet att utföra elarbeten på Norra Länken i Stockholm.