RING OSS - 08-124 202 76

Elektriker Stockholm

RING OSS - 08-124 202 76

Elektriker

Som elektriker i Stockholm hjälper vi er med all elektronik i hemmet.

Vi är en etablerad och omtyckt elfirma i Stockholm som utför alla sorters el-arbeten för såväl företag som privatpersoner. Våra elektriker i Stockholm finns med dig hela vägen av ditt projekt och kan bland annat bistå med expertis vid elinstallation, elservice och eljour. 

Kontakta oss när du behöver elektriker i Stockholm.

Elektriker i Stockholm

När du ska anlita en elektriker i Stockholm är det viktigt att välja en pålitlig och etablerad firma som har all nödvändig behörighet. Våra elektriker har lång erfarenhet av att installera, reparera och underhålla alla tänkbara elprodukter och vi finns i Stockholm för att optimera ditt hem eller företag.

Vi erbjuder tjänster inom bland annat:

  • Eljour
  • Elinstallation
  • Elservice
  • Uthyrning av utrustning

Vi kan göra det mesta från stora projekt i samband med nybyggnation och renovering till att komma hem till dig och installera lampor på din toalett. Vi har certifierade elektriker i Stockholm med kompetens för att klara alla uppdrag våra kunder ger oss. Vi arbetar alltid med våra kunder i fokus och håller genom hela arbetet en rak och tydlig dialog för att vara säkra på att du ska bli nöjd med vårt jobb. Vi är sedan 1976 medlemmar i Elektriska Installatörs Organisationens (EIO) och utför allt arbeten enligt deras ramar för ansvar och kontroll samt följer den uppsatta miljöplanen organisationen har. Vi är det givna valet av elektriker i Stockholm.

Vi är sedan 1976 medlemmar i Elektriska Installatörs Organisationens (EIO)

Alltid kostnadsfri offert

För att du på förhand ska få en uppfattning kring vad arbetet med en elektriker i Stockholm kan komma att kosta lämnar vi alltid kostnadsfri offert. Kontakta oss så berättar vi mer om vårt arbete och våra elektriker i Stockholm.